logo-samandehi
خانه / محصولات کشاورزی روستا / سنت خشک کردن انگور در روستای کندرود

سنت خشک کردن انگور در روستای کندرود

سنت خشک کردن انگور در روستای کندرود

کشت انگور در روستاهای شبستر قدمت خیلی قدیمی دارد به طوریکه حمدالله مستوفی در تاریخ 740 قمری در کتاب نزهت القلوب از باغستان های انگور روستاهای شبستر سخن به میان آورده که نزدیک به 30 نوع انگور در روستای کندرود می باشد که شامل کشمش قرمز، کشمش زرد،کشمش با دانه،امام حسینی(فخری)،خاتین بارماغی،تبرزه(قوراشیرین)،صاحبی،رزاقی،پیکانی رزاقی،علی بابا،گزن دائی،شانی،جیغ جیغا،قیس انگی،عسگری،خلیلی،دوده،گوی اوزوم،گیچی امجگی،تولاگوزی،دیزماری،قزل اوزوم،آغ اوزوم،لعل بیدانه،الحقی،ریش بابا،عنتاب،یاقوتی،بیزگیلی که تعدادی از ارقام بالا برای مصارف خشکبار و تعدادی حالت تازه خوری و بعضی جهت تهیه شیره انگور (دوشاب) و برخی جهت تولید سرکه به کار می آید..لازم به ذکر است خشکبار منطقه به کشورهای آلمان و فرانسه و روسیه ارسال می گردد.

درباره ی Ramin_kheiri

یک دیدگاه

  1. با سلام برادر ارجمند بار دیگر از مطالب و اطلاعات بسیار زیبای شما بی نهایت استفاده کردم انشالله موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 5 =

Optionally add an image (JPEG only)